Koření, bylinky a sůl
Koření je při vaření právě tou pověstnou třešničkou na dortu, která dotahuje výsledný pokrm k dokonalosti. Jeho chuť a kvalita je proto velmi důležitá. Mezi koření patří nejen obligátní dvojka - sůl a pepř, které nechybí na žádném jídelním stole, ale také různé směsi koření, které obsahují sušené listy, kořeny či kůra rostlin a bylin. Ty pokrmům propůjčují nejen skvělou chuť, ale mají také pozitivní efekt na funkce našeho těla - často podporují například trávení, což se speciálně po vydatném nedělním obědě hodí.
Značky
Pravá cejlonská, vysoce kvalitní celá skořice v bio kvalitě patří mezi základní koření,...
Mlýnek s americkou pravěkou mořskou solí, ochucenou sušenou citronovou kůrou a pepřem...
Srílanské kari je úžasně univerzální. Hodí se k přípravě zeleniny, veganských pokrmů i...
Muškátový oříšek je hřejivé aromatické koření, které patřičně zdůrazní chuť slaných i...
Mlýnek s americkou pravěkou mořskou solí, ochucenou mrazem sušeným česnekem a pepřem...
GOMASIO - sezamové koření od značky DOBRÉ ČASY představuje směs mořské soli, mořských...
Zlatá kurkuma patří mezi koření, které by nemělo chybět v žádné kuchyni. Vyzkoušejte...
Zelený kardamom je skvělým kořením nejen do slaných asijských pokrmů, i sladkým jídlům...
Černý pepř patří mezi základní koření, které by nemělo chybět v žádné kuchyni....