Pomozte nám vyprázdnit sklad a zachránit produkty s blížícím se nebo již prošlým datem min. trvanlivosti. Ikdyž u produktu uvidíte toto datum, vězte, že produkt je stále vhodný ke konzumaci či k použití. Každý týden produkty otevíráme a testujeme, abychom si byli jisti, že jsou v pořádku. Proč to děláme? Protože nesnášíme zbytečné plýtvání a konzum. Klikněte SLEVY a VÝPRODEJ.

CHOCOLAT MADAGASCAR, Strana 3

Webová stránka značky: CHOCOLAT MADAGASCAR

Chocolat Madagascar je malá čokoládová manufaktura, která vyrábí své čokolády z těch nejkvalitnějších bio kakaových bobů přímo na Madagaskaru. Za chuť i kvalitu svých produktů sklidila již celou řadu ocenění v soutěžích po celém světě, jako je například absolutní vítězství v Golden Bean Award v letech 2017 a 2020 a Shining Bright Award 2020 nebo ve Finest Origin. Z jejich nabídky si vyberou vegani, milovníci vysokoprocentních čokolád i ti, kteří rádi mlsají čokolády bílé.

CHOCOLAT MADAGASCAR - Luxusní čokolády z Madagaskaru

V čem jsou čokolády od Chocolat Madagascar jiné?

Nepopsatelná chuť
Díky unikátnímu prostředí madagaskarského deštného pralesa, tamní půdy a klimatu, mají zde pěstované kakaové boby velice specifický chuťový profil plný ovocných tónů - chutnají po lesním ovoci, třešních a citrusech. Chocolat Madagascar mají přirozeně velice komplexní chuť, bez nežádoucí hořkosti, a není třeba je nijak dochucovat ani chemicky ošetřovat alkalizací.

Maximální čerstvost
Manufaktura Chocolat Madagascar na rozdíl od většiny továren na čokoládu sídlí blízko kakaových plantáží. Fermentace a sušení kakaových bobů tak probíhá v průběhu pár dní od sklizně (jiné čokoládovny vyrábí čokolády z kakaových bobů mnohdy i pár let starých). Díky tomu si kakaové boby zachovávají co nejvyšší podíl účinných látek, hlavně flavonoidů.

Udržitelnost
Kakaové boby se pěstují v bio kvalitě, nenarušují tedy životní prostředí zbytečnými pesticidy, herbicidy či hnojivy. Naopak, vytvářejí v deštném prostředí bezpečné útočiště pro ohrožené madagaskarské živočišné druhy.

Raise trade
Chocolat Madagascar kupuje kakaové boby od drobných zemědělců, kteří je sklízejí v údolí Sambirano na severozápadě Madagaskaru. Vyplácí jim prémiové ceny, díky čemuž se zvyšuje jejich životní úroveň. Další zpracování kakaa, včetně samotné výroby čokolád, probíhá také na Madagaskaru. Což přináší další nezanedbatelnou podporu ekonomiky tohoto ostrova. Díky této podpoře roste kvalita vzdělávání a dovednosti zaměstnanců i jejich rodin, což v konečném důsledku vede ke zvyšování bohatství a podpory tohoto národa. Jedná se tedy o fair trade na nejvyšší možné úrovni - raise trade.

Stránka 3 z 3 - 54 položek celkem
Chocolat Madagascar | 70% čokoláda na vaření a pečení - BIO - 1 kg
Organic
722 Kč bez DPH
809 Kč

Luxusní čokoláda na vaření a přípravu cukrářských laskomin - 70% je zcela ideální pro...

CHM-ODCC70
Chocolat Madagascar | 65% čokoláda na vaření a pečení - vegan - 1 kg
803 Kč bez DPH
899 Kč

Luxusní cukrářská čokoláda z kešu mléka a těch nejkvalitnějších a nejčerstvějších...

CHM-VCH65
Chocolat Madagascar | 45% čokoláda na vaření a pečení - bílá - 1 kg
674 Kč bez DPH
755 Kč

Cukrářská luxusní bílá čokoláda z madagaskarského kakaového másla. Delikátní krémová...

CHM-CWCH45
Chocolat Madagascar | 80% mléčná čokoláda - Sambirano - 85 g
133 Kč bez DPH
149 Kč

Luxusní mléčná čokoláda z těch nejkvalitnějších a nejčerstvějších kakaových bobů přímo...

CHM-CHMM80
Chocolat Madagascar | 100% čokoláda na vaření a pečení  - 1 kg
777 Kč bez DPH
870 Kč

Luxusní čokoláda na vaření a přípravu cukrářských laskomin. Vyrobená z těch...

CHM-DCH1KG
85% hořká čokoláda single domain Mava, údolí Sambirano
169 Kč bez DPH
189 Kč

Vysokoprocentní, hořká, single domaine origin čokoláda je skvělá pro všechny opravdové...

CHM-DCHM85

Stránka 3 z 3 - 54 položek celkem