Rýže
Rýže byla tradičně nepostradatelnou součástí indického jídla. V ájurvédě se rýžová strava používá k léčbě několika chronických onemocnění. Např. kombinace rýže a dálu je nabitá dostatkem vitaminů, minerálů a aminokyselin, což podporuje dobré zdraví a pomáhá při regulaci hmotnosti.
Rýže je snadno stravitelná obilovina - většina obilovin a zrn je pro tělo těžko stravitelná. Všechna zrna mají jakýsi vnější obal, který je bohatý na kyselinu fytovou, což velmi ztěžuje jejich trávení. Pouze leštěná rýže je bez tohoto vnějšího obalu, což z ní činí zdravější volbu!
Značky

Houbové špaldoto je rychlé a chutné jídlo, které kombinuje celozrnnou špaldu a sušené...

Bílá rýže Basmati je ideální volbou pro rychlou a chutnou přípravu zdravých pokrmů,...

Thajská černá rýže Riceberry je nová lahodná odrůda celozrnné rýže. Riceberry je...

Jasmínová rýže BIO 100% je pečlivě vybírána pouze z čerstvě sklizené thajské jasmínové...