Čokolády
Výrobci poctivé a luxusní fair trade čokolády dbají nejen na to, aby jejich dodavatelé (povětšinou drobní zemědělci) dostali spravedlivě zaplaceno, ale bedlivě také hlídají úroveň kvality čokolády. V naší nabídce tak samozřejmě můžete najít pouze vysokoprocentní čokolády se sníženým obsahem (low carb) nebo kompletně bez cukru. Mezi hořkými či čokoládami s rostlinným mlékem si vyberou nejen vegani, ale i alergici na laktózu. Cukráři zase budou mít radost z vysoce kvalitních čokolád na vaření.
Značky
Milujete jahody? Pro vás je tedy určena Planet Paleo novinka Beauty Collagen pro...
Nechte se unést do čokoládového nebe s nejnovějším večerním elixírem krásy - Planet...
Tóny lesního ovoce, citrusů a rozinek se snoubí s Grand Cru de Sambirano kakaem, které...
Raw čokoláda z nepražených kakaových bobů odrůdy Criollo-Trinitario-Forastero z farmy...
Tóny citrusů a svařeného vína se snoubí s Grand Cru de Sambirano kakaem, čímž vzniká...
Tóny květů, medu a banánů spolu s vůní kakaového másla vytvářejí čokoládu s barvou...
Tóny lesního ovoce, smetany a karamelu se prolínají s oceněnými Grand Cru de Sambirano...
Čokoláda s pravými madagaskarskými kešu ořechy, chilli a černým pepřem je skvělá pro...
Obsahuje přírodní mastné kyseliny, aminokyseliny, vitamíny skupiny B, minerály, enzymy,...
Čokoládové pecky přímo od pěstitele na Madagaskaru, odeslány čerstvé a na objednávku...
Tóny květin, medu a banánů spolu s jemnou vůní kakaového másla vytvářejí luxusní...
Tóny banánů z kešu ořechů a červeného ovoce z kakaových bobů vytvářejí komplexní chuť s...
Jemně křupavá, luxusní raw čokoláda, která je díky hrubému mletí a kousíčkům kakaových...
Oblíbení výrobci čokolád
- Specialisty na fair trade čokoládu je značka Chocolat Madagascar. Jak název napovídá, značka pochází z Madagaskaru a vše od pěstování až po balení probíhá na ostrově. Pojem “fair trade” výroby tak povýšila na “raise trade”. Je to značka, která vyrábí tu nejkvalitnější čokoládu dle tradiční receptury již od roku 1941.
- Dalšími specialisty na čokolády jsou malý britští výrobci Tosier Chocolatemaker, kteří vyrábí pouze limitované mikro dávky tmavých čokolád. Zajímavostí je, že specificky praží pouze kakaové boby, které pochází z 5% nejlepších plantáží světa.
- Do třetice jsme zařadili belgickou tradici výroby čokolád se značkou Incacao, která má unikátní čokolády obohacené o kolagen a MCT olej. Výrobce nepoužívá žádný cukr, ale speciální sladidla, která jsou dobře stravitelná a mají nízký glykemický index.
Všechny čokolády v naší nabídce jsou vysoce luxusní, degustační a patří k tomu nejlepšímu, co lze na trhu najít. Rozmazlí chuťové buňky klasického milovníka čokolád, ale potěší také znalce čokolád, který si vychutná jemné rozdíly v chuti čokolády podle odrůd kakaových bobů či lokace jejich pěstování.