Přírodní sladidla a cukr
Přírodní sladidla fungují jako zdravější alternativa k těm klasickým. Mají většinou nižší glykemický index než sladidla konvenční, nejsou průmyslově zpracovaná (bělená apod) a obsahují také více prospěných látek. Jedním z náhradních přírodních sladidel je například kokosový cukr či sirup nebo také erythritol, který je prakticky bez obsahu kalorií. I přesto, že jsou tato sladidla pro naše tělo příznivější, neměli bychom to s jejich konzumací nijak přehánět.
Značky
Objem

Pravý cejlonský cukr z kokosového nektaru v bio a raw kvalitě, který můžete použít jako...

Naprosto unikátní sirup z nektaru z kokosových ořechů funguje jako alternativa...

Mouka nebo-li usušená červená řepa funguje jako multifunkční pomocník v kuchyni....

Lahodný a hustý přírodní sirup z kokosového nektaru funguje jako tekuté alternativa...

Voňavý prášek z celých vanilkových lusků je naprostá nezbytnost nejen při pečení...

Kondenzované kokosové mléko funguje jako skvělá rostlinná alternativa toho klasického....

BIO hroznová melasa z Kréty je 100% přírodní sladidlo bez přidaného cukru, vyráběné bez...

Přírodní sladidlo vyrobené z kořene zázvoru, bohaté na vitamíny a minerály, které...

Přírodní bio sladidlo s nízkým glykemickým indexem, vhodné pro vegany a bezlepkovou...

Bio jakonový sirup je známý svým nízkým glykemickým indexem, což z něj činí ideální...