Pomozte nám vyprázdnit sklad a zachránit produkty s blížícím se nebo již prošlým datem min. trvanlivosti. Ikdyž u produktu uvidíte toto datum, vězte, že produkt je stále vhodný ke konzumaci či k použití. Každý týden produkty otevíráme a testujeme, abychom si byli jisti, že jsou v pořádku. Proč to děláme? Protože nesnášíme zbytečné plýtvání a konzum. Klikněte SLEVY a VÝPRODEJ.

Pistáciové máslo s krémovou texturou obohacené o sušený MCT olej a multikolagen mix - 125 g

Unikátní pistáciové máslo, obohacené o sušený MCT olej a kolagenovou směs 6 různých typů kolagenu. Nesmí chybět ve spíži žádného keto nebo low carb labužníka nebo milovníka ořechových másel.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Možnosti doručení
349 Kč / ks 2 792 Kč / 1 kg
Pistáciové máslo s krémovou texturou obohacené o sušený MCT olej a multikolagen mix - 125 g

Proč koupit

Ořechové máslo z pistáciových ořechů od značky Incacao je unikátní zejména díky tomu, že je obohaceno o sušený MCT kokosový olej a multikolagen mix (kolageny typu I, II, III, IV, V a X.).

Od konkurenčních ořechových másel se liší také tím, že je do něj přidané kakaové máslo, které mu dodává úžasně krémovou texturu - “cremeux”, které másla se 100% obsahem ořechů prostě nemají.

Toto pistáciové máslo má vysokých 80% obsah pistácií. Další obsažené složky mu dodávají lehce hustší a pevnější strukturu, protože 100% pistáciové máslo je prakticky tekuté. Díky tomu jej snadno namažete na pečivo, zákusky, jsou skvělé jako různé dipy, můžete je používat na vaření i pečení.

Pistácie jsou jinak známé jako “zelené zlato”. Jejich chuť má zajímavé ovocné podtóny a svou smaragdově zelenou barvu propůjčují i ořechovému máslu. I pro svou barvu je tedy toto ořechové máslo mezi ostatními výjimečné.

Z ořechového másla si můžete umíchat například dip na jarní závitky nebo si do něj namáčet kousky zeleniny. Je skvělé do ranních kaší, jogurtů nebo s domácí granolou. Výborně se hodí také jako náplń nebo na promazání různých dortů zákusků, na palačinky, jako náplň do makronek, pro výrobu pistáciové zmrzliny, na cupcaky apod. Nebo si na něm smlsněte jen tak na lžičce.

Hlavní složky

PISTÁCIE: 100 g pistáciových oříšků obsahuje 71 mg cholinu. Cholin je rozhodující pro duševní poznání. Obsahuje také 23 mg gama-tokoferolu (skupina vit E). Pistácie jsou také dobrým zdrojem vitamínu B6, který je zásadní pro fungování buněk a nervový systém.

 

MCT PRÁŠEK (70 % C8/ 30 % C10) Z KOKOSU: patří mezi triglyceridy se středním řetězcem, tzv MCT. Ty zcela obcházejí gastrointestinální trakt a jdou přímo do jater pro produkci ketonů. Díky tomu nám dodávají energii prakticky okamžitě a na dlouhou dobu.

 

Tento proces se jinak se také označuje jako „glukóza z tuků“. V kokosu je jedenáct různých mastných kyselin. Čtyři z nich jsou MCT: kyselina kapronová (C6), kyselina kaprylová (C8), kyselina kaprinová (C10) a kyselina laurová (C12). C12 je technicky MCT, ale tělo jej zpracovává jako mastnou kyselinu s dlouhým řetězcem.

 

Během půstu nebo nízkosacharidové či keto dietě začne tělo přirozeně vytvářet ketolátky v játrech. Existují 3 hlavní typy ketolátek - nejprve tělo vytvoří acetoacetát (AcAc), poté jej přemění na beta-hydroxybutyrát (BHB) a když je BHB dostatek, zbytek přetvoří na aceton, který vydechneme nebo vymočíme.

 

C8 je biologicky nejdostupnější pro tvorbu ketonů v játrech a dodává tělu extra podporu. Tento typ MCT používá Incacao pouze do svých ořechových másel tak, aby obsah ořechů v produktů tvořil minimálně 80 %. S tekutým MCT by nebylo možné tohoto dosáhnout.

 

KOLAGEN 10 %: po vodě je nejzastoupenější živinou v našem těle. Tvoří 35 % celkového obsahu bílkovin v našem těle. Po 25. roce však jeho přirozená produkce v těle klesá, proto je potřeba jej doplňovat externě.

 

Je potřebný pro produkci žluči (33 % glycinu) pro metabolismus tuku i pružnost a regeneraci pokožky. Též je potřebný pro stavbu kostí. Ty jsou sice ze 60 % tvořeny minerály, ale 90 % proteinové matrice v kostech tvoří kolagen.

 

Současná strava je však chudá na kolagen, protože dnes hlavně jíme svalové libové maso, které má vysoký obsah aminokyseliny methionin a nízký obsah glycinu. K potlačení methioninu je zapotřebí glycin. Kolagen je bohatý na aminokyseliny glycin, prolin, hydroxyprolin.

 

Incacao ořechová másla

Přečtěte si více k tématu

Úvod do biohackingu

Jak si připravit tu nejlepší horkou čokoládu

Objevte low carb aneb více energie, méně cukru

Vegetariánská a veganská strava

Co si s sebou sbalit na túru?

Vylepšete své cvičení správnými a účinnými doplňky

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechová másla a krémy
Proč koupit: Jedinečné složení vhodné pro zdravý životní styl, jakoukoliv dietu, při které se chce držet správná váha nebo zhubnout. Vyvinuto slavným belgickým gastronomem, Vincentem Bulteelem.
Výrobce: Inca’valley
Země původu: Belgie
Vhodné pro: Bez lepku-Sugar Free-Soy Free-GMO Free-Low Carb-Keto-Paleo-Těhotné-Děti
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Vincent BulteelPříběh belgické značky Incacao začal už v roce 1996, kdy její zakladatel, Vincent Bulteel, na obligátní otázku třídního učitele: “čím chcete být, až budete velcí”, odpověděl, že chce být cukrářem. Tento sen mu vydržel až do 12 let, kdy se rozhodl jít na cukrářskou školu Ter Groene Poorte v Bruggách v Belgii. Už v pouhých 15 letech pak Vincent pracoval v několika cukrářských obchodech v jeho rodném městě Oostende. Po dokončení vysoké školy strávil nějakou dobu cestováním, prací a získáváním zkušeností v různých zemích. Spolupracoval s celou řadou cukrářství a učil se také od celé řady cukrářských mistrů. Na konci této práce a školení získal Vincent titul ‚Compagnon Du Devoir‘. Aby jej získal, musel vytvořit mistrovské dílo/chef d’oeuvre, a uspěl. Ze 100 studentů, kteří toto školení zahájili, jej dokončili pouze čtyři z nich.

Po skončení vlastních studií začal pracovat jako učitel na plný úvazek ve francouzském Bordeaux, v The Companions. Svým studentům kromě hodin cukrářství také radil, jak optimalizovat svůj výkon například pomocí meditací, “power naps” apod., k dispozici užitečné nástroje ke zlepšení jejich výkonu. Nepřestával přemýšlet nad tím, jak zlepšit svět a pomáhat lide, a stal se certifikovaným poradcem pro výživu a zdraví. Uvědomil si, že produkty, které do té doby vyráběl, jsou plné glukózy a fruktózy, které vedou akorát ke zvýšení inzulinu, a rozhodl se je pojmout jinak.

V roce 2018 se proto rozhodl založit vlastní značku - Incacao. Incacao není jen tak obyčejná značka. Její zakladatel ji považuje za kmen, domov pro osobní rozvoj a příjemný způsob, jak se vzdělávat. Je to místo, kde zaměstnanci neustále rostou, kde se vzájemně propojují a kde se stírá hranice mezi prací a zábavou.

Podobné produkty

Inca’valley Belgium | Belgický krém Dulce de Leche - 125 g
Akce
83 Kč bez DPH
93 Kč
109 Kč (–14 %)

Sladká, karamelová pochoutka z kokosové dužiny namísto tradičního mléka. Krém je slazen...

ICV-DDL125
Inca’valley Belgium | Belgický krém Beurre de Noisette 125 g
Akce
95 Kč bez DPH
106 Kč
125 Kč (–15 %)

Vysoce kvalitní lískooříškový pomazánkový krém s kakaem vyráběný v Belgii michelinským...

ICV-CHN125
Incacao Belgium | Pistáciový krém s kolagenem a kakaem - 125 g
Akce
159 Kč bez DPH
178 Kč
209 Kč (–14 %)

Lahodný krém s úžasnou chutí pistácií a kakaa a dokonalou hladkou konzistencí, na...

IC-CPP125
Incacao Belgium | Makadamové máslo s krémovou texturou - 125 g
290 Kč bez DPH
325 Kč

Unikátní ořechové máslo, obohacené o sušený MCT olej a kolagen několika typů. Nesmí...

IC-MB125