Pomozte nám vyprázdnit sklad a zachránit produkty s blížícím se nebo již prošlým datem min. trvanlivosti. Ikdyž u produktu uvidíte toto datum, vězte, že produkt je stále vhodný ke konzumaci či k použití. Každý týden produkty otevíráme a testujeme, abychom si byli jisti, že jsou v pořádku. Proč to děláme? Protože nesnášíme zbytečné plýtvání a konzum. Klikněte SLEVY a VÝPRODEJ.

Lískooříškové máslo cremeux obohacené o sušený MCT olej a multikolagen mix - 125 g

Dostupnost
Možnosti doručení
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Získejte dárek k objednávce Tooltip Image

Přidat k oblíbeným
209 Kč –14 % 178 Kč / ks 1 424 Kč / 1 kg

Unikátní ořechové máslo se speciálními lískovými ořechy z italského Piedmont regionu, obohacené o sušený MCT olej a kolagen několika typů. Nesmí chybět ve spíži žádného keto nebo low carb labužníka nebo milovníka ořechových másel.

Lískooříškové máslo cremeux obohacené o sušený MCT olej a multikolagen mix - 125 g
Incacao Belgium | Lískooříškové máslo s krémovou texturou - 125 g
Loading...
Akční cena 209 Kč –14 %

Ořechové máslo z lískových oříšků Piedmont od značky Incacao je unikátní zejména díky tomu, že je obohaceno o sušený kokosový MCT olej a multikolagen mix (kolageny typu I, II, III, IV, V a X.).

Od konkurenčních ořechových másel se liší také tím, že je do něj přidané kakaové máslo, které mu dodává úžasně krémovou texturu - “cremeux”, které másla se 100% obsahem ořechů prostě nemají. Díky tomu jej snadno namažete na pečivo, zákusky, je skvělé jako dip, můžete ho používat na vaření i pečení.

Z ořechového másla si můžete umíchat například dip na jarní závitky nebo si do něj namáčet kousky zeleniny. Je skvělé do ranních kaší nebo s domácí granolou. Výborně se hodí také jako náplń nebo na promazání různých dortů zákusků, na palačinky apod. Nebo si na něm smlsněte jen tak na lžičce.

KLÍČOVÉ INGREDIENCE

LÍSKOVÉ OŘECHY: bohaté na vitamín E (100 g lískových ořechů obsahuje 15 mg vitamínu E). Tento v tucích rozpustný vitamín je nezbytný pro regenerační procesy v těle. Pomáhá také chránit sliznice a pokožku před volnými kyslíkovými radikály.

 

Lískové oříšky jsou taktéž bohaté na mangan, který je důležitý pro tvorbu antioxidačních enzymů. Působí protizánětlivě a podporuje zvýšení nosičů HDL cholesterolu.

 

MCT PRÁŠEK (70 % C8/ 30 % C10) Z KOKOSU: patří mezi triglyceridy se středním řetězcem, tzv MCT. Ty zcela obcházejí gastrointestinální trakt a jdou přímo do jater pro produkci ketonů. Díky tomu nám dodávají energii prakticky okamžitě a na dlouhou dobu.

 

Tento proces se jinak se také označuje jako „glukóza z tuků“. V kokosu je jedenáct různých mastných kyselin. Čtyři z nich jsou MCT: kyselina kapronová (C6), kyselina kaprylová (C8), kyselina kaprinová (C10) a kyselina laurová (C12). C12 je technicky MCT, ale tělo jej zpracovává jako mastnou kyselinu s dlouhým řetězcem.

 

Během půstu nebo nízkosacharidové či keto dietě začne tělo přirozeně vytvářet ketolátky v játrech. Existují 3 hlavní typy ketolátek - nejprve tělo vytvoří acetoacetát (AcAc), poté jej přemění na beta-hydroxybutyrát (BHB) a když je BHB dostatek, zbytek přetvoří na aceton, který vydechneme nebo vymočíme.

 

C8 je biologicky nejdostupnější pro tvorbu ketonů v játrech a dodává tělu extra podporu. Tento typ MCT používá Incacao pouze do svých ořechových másel tak, aby obsah ořechů v produktů tvořil minimálně 80 %. S tekutým MCT by nebylo možné tohoto dosáhnout.

 

KOLAGEN 10 %: po vodě je nejzastoupenější živinou v našem těle. Tvoří 35 % celkového obsahu bílkovin v našem těle. Po 25. roce však jeho přirozená produkce v těle klesá, proto je potřeba jej doplňovat externě.

 

Je potřebný pro produkci žluči (33 % glycinu) pro metabolismus tuku i pružnost a regeneraci pokožky. Též je potřebný pro stavbu kostí. Ty jsou sice ze 60 % tvořeny minerály, ale 90 % proteinové matrice v kostech tvoří kolagen.

 

Současná strava je však chudá na kolagen, protože dnes hlavně jíme svalové libové maso, které má vysoký obsah aminokyseliny methionin a nízký obsah glycinu. K potlačení methioninu je zapotřebí glycin. Kolagen je bohatý na aminokyseliny glycin, prolin, hydroxyprolin.

 

Incacao ořechová másla

Přečtěte si více k tématu

Úvod do biohackingu

Jak si připravit tu nejlepší horkou čokoládu

Objevte low carb aneb více energie, méně cukru

Vegetariánská a veganská strava

Co si s sebou sbalit na túru?

Vylepšete své cvičení správnými a účinnými doplňky

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechová másla a krémy
EAN: 5430002193496
Proč koupit: Jedinečné složení vhodné pro zdravý životní styl, jakoukoliv dietu, při které se chce držet správná váha nebo zhubnout. Vyvinuto slavným belgickým gastronomem, Vincentem Bulteelem.
Výrobce: Inca’valley
Země původu: Belgie
Vhodné pro: Bez lepku-Sugar Free-Soy Free-GMO Free-Low Carb-Keto-Paleo-Těhotné-Děti
Položka byla vyprodána…

Tento recept je odvozen od klasických keto brownies s tvarohem. Místo tvarohu ale použijeme jedno z keto friendly ořechových másel Incacao.

Ingredience

Na brownies:

Na máslovou vrstvu:

  • cca 115 g změklého žervé sýra či maskarpone
  • 3 polévkové lžíce sladidla erythritolu
  • 2 lžíce másla (Incacao výběr: arašídové, mandlové, pistáciové, lískové ořechy, makadamové či pekanové)
  • 2 lžíce tučné smetany
  • 2 lžičky vanilkového extraktu

Postup

Těsto

  1. Formu o rozměrech 20 x 20 cm vyložte pergamenovým papírem a dejte stranou.
  2. V míse smíchejte rozpuštěné máslo, alternativní sladidlo a kakaový prášek, dokud se zcela nespojí.
  3. Vmíchejte vejce a dobře promíchejte.
  4. Přidejte mouku dle vašeho výběru a sůl, dobře promíchejte. Směs bude hustá.
  5. Směs na brownies rozetřete do všech čtyř rohů formy na pečení, dejte stranou.

Máslová vrstva

  1. Do mixéru nebo kuchyňského robota přidejte žervé/ maskarpone, erythritol, ořechové máslo dle vaší volby, hustou smetanu a vanilkový extrakt a mixujte 15 sekund, seškrábněte okraje a znovu mixujte.
  2. Tvarohovou směs naneste po lžících na těsto a rozetřete dokonale po celé ploše a přikryjte vrstvou těsta, aby vznikla tzv. kapsa. Viz obrázek.
  3. Pečte 20 minut nebo dokud špejle, kterou těsto ke konci pečení propíchnete, nebude čistá.
  4. Nechte pořádně vychladnout, nakrájejte, a uložte do chladničky v uzavřené nádobě. Ve vzduchotěsné nádobě vydrží až 5 dní.
NUTRIČNÍ HODNOTY obsah ve 100 gramech 
Energie 726Kcal, 3036kJ
z toho celkově tuky 70 g
Saturované tuky 16 g
Karbohydráty 4,5 g
z toho celkově cukry 3,8 g
Vláknina 8 g
Bílkoviny 15 g
Sůl  0 g

lískové ořechy 75 %, kakaové máslo, MCT olej v prášku (kokosový olej, acacia vláknina), kolagenový komplex.

Vyrobeno v zařízení, které zpracovává také obiloviny obsahující lepek, vejce, mléko, arašídy, vlašské ořechy a sezamová semínka.

Uchovávejte nejlépe při pokojové teplotě, ne v lednici.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Vincent BulteelPříběh belgické značky Incacao začal už v roce 1996, kdy její zakladatel, Vincent Bulteel, na obligátní otázku třídního učitele: “čím chcete být, až budete velcí”, odpověděl, že chce být cukrářem. Tento sen mu vydržel až do 12 let, kdy se rozhodl jít na cukrářskou školu Ter Groene Poorte v Bruggách v Belgii. Už v pouhých 15 letech pak Vincent pracoval v několika cukrářských obchodech v jeho rodném městě Oostende. Po dokončení vysoké školy strávil nějakou dobu cestováním, prací a získáváním zkušeností v různých zemích. Spolupracoval s celou řadou cukrářství a učil se také od celé řady cukrářských mistrů. Na konci této práce a školení získal Vincent titul ‚Compagnon Du Devoir‘. Aby jej získal, musel vytvořit mistrovské dílo/chef d’oeuvre, a uspěl. Ze 100 studentů, kteří toto školení zahájili, jej dokončili pouze čtyři z nich.

Po skončení vlastních studií začal pracovat jako učitel na plný úvazek ve francouzském Bordeaux, v The Companions. Svým studentům kromě hodin cukrářství také radil, jak optimalizovat svůj výkon například pomocí meditací, “power naps” apod., k dispozici užitečné nástroje ke zlepšení jejich výkonu. Nepřestával přemýšlet nad tím, jak zlepšit svět a pomáhat lide, a stal se certifikovaným poradcem pro výživu a zdraví. Uvědomil si, že produkty, které do té doby vyráběl, jsou plné glukózy a fruktózy, které vedou akorát ke zvýšení inzulinu, a rozhodl se je pojmout jinak.

V roce 2018 se proto rozhodl založit vlastní značku - Incacao. Incacao není jen tak obyčejná značka. Její zakladatel ji považuje za kmen, domov pro osobní rozvoj a příjemný způsob, jak se vzdělávat. Je to místo, kde zaměstnanci neustále rostou, kde se vzájemně propojují a kde se stírá hranice mezi prací a zábavou.

Podobné produkty

Belgický krém Beurre de Noisette hladká textura, chuť lískových ořechů a kakaa - 125 g
Inca’valley Belgium | Belgický krém Beurre de Noisette 125 g
Akční cena
Vyprodáno
106 Kč

Vysoce kvalitní lískooříškový pomazánkový krém s kakaem vyráběný v Belgii michelinským...

ICV-CHN125
Slaný karamelový krém s kolagenem obohacený o MCT a makamadiový olej, ghí a tahitskou vanilku - 125 g
Incacao Belgium | Slaný karamelový krém s kolagenem - 125 g
Vyprodáno
143 Kč

Lahodný krém s neobyčejnou chutí slaného karamelu a dokonalou hladkou konzistencí, na...

IC-SCP125

Sledujte nás na našem Instagramu

🧺 Funguje to vůbec? 🤔 Možná jste o značce Soaply ještě neslyšeli – ale je na čase ji poznat. 💚 Porovnali jsme ho s dobře...
💪Přirozená síla v každém soustu💪 🥩Masové proteinové tyčinky a kousky od @roamfoods jsou vyrobeny z kvalitního...
🐝 Na dnešek připadá Světový den včel! A my ho slavíme stylově – spolu se značkou Bee and You, která přináší to nejlepší z...
🌿 Jsme nominovaní! 🌿 Máme obrovskou radost, že naše vybrané produkty byly nominovány v prestižní soutěži Cosmopolitan...
🔥Novinka v nabídce!🔥 🥩Představujeme Roam Foods – britskou značku masových proteinových tyčinek a masových kousků (skvělých...
HDrop – Happy Day je přírodní funkční tyčinka, kterou si od teď budete brát na každou procházku☀️ ✔️ Obsahuje adaptogeny,...
🎁 Dárek k nákupu od Bee&You! 🎁 Při koupi dvou produktů Bee&You od nás nyní získáte dětský shot s černým bezem zdarma (v...
🌿 NOVINKA! Představujeme Vám The Green Lab Co. – revoluční ekodrogerii, která přináší účinné, přírodní a šetrné řešení pro...