Ořechová másla a krémy
Ořechová másla a krémy patří mezi nejvýživnější produkty z oblasti zdravé výživy. A tak by se k nim také mělo přistupovat. Určitě je proto nekonzumujte na kila, i když někdy se těžko odolává, my víme.
Jedná se o krémy, které vznikají rozmixováním různých druhů ořechů, mohou být jen tak čistá, protože i samy o sobě chutnají naprosto výborně a jejich saténová konzistence vaše chuťové buňky doslova pohladí. Nebo mohou být i různě dochucené, případně obohacené o další výživné a účinné látky, jako je například kolagen. Na ořechové krémy s kolagenem se specializuje značka Incacao.
Značky
Unikátní ořechové máslo, obohacené o sušený MCT a kolagen několika typů. Nesmí chybět...
Unikátní ořechové máslo se speciálními lískovými ořechy z italského Piedmont regionu,...
Vysoce kvalitní lískooříškový pomazánkový krém s kakaem vyráběný v Belgii michelinským...
Lahodný krém s neobyčejnou chutí slaného karamelu a dokonalou hladkou konzistencí, na...
Sušenky Speculoos jsou klasické belgické sušenky se skvělou křupavou texturou a lehce...
Sladká, karamelová pochoutka z kokosové dužiny namísto tradičního mléka. Krém je slazen...
Lahodný krém s úžasnou chutí kvalitní čokolády a dokonalou hladkou konzistencí, na...
Bílý kokosový krém s texturou jako satén, jak už samotný francouzský název napovídá....
Jak ořechová másla použít?
Přidejte lžíci například do ranní kaše, do smoothie, můžete si z nich rozmixovat “instantní” rostlinné ořechové mléko po přidání vody. Namažte si je na pečivo, palačinky, zjemněte si s nimi kari či různé omáčky, použijte je na promazání dortů či zákusků, umíchejte si z nich dip na namáčení zeleniny nebo na salát, dejte si je jen tak na lžičku například po tréninku… možností je zkrátka opravdu mnoho a mít ve špíži alespoň jeden druh ořechového másla se určitě vyplatí.