Nízkosacharidové potraviny (Lowcarb)
Low Carb nebo také LCHF (Low Carb High Fat) je anglické označení typu stravování, které je založeno na výrazném snížení příjmu sacharidů a naopak na navýšení příjmu tuků (příjem bílkovin zůstává v běžných číslech). V Česku se low carb strava označuje také jako nízkosacharidová.
Její základní myšlenkou je kompletní vyřazení či výrazné omezení všech potravin, které mají vysoký obsah sacharidů. Díky tomu nedochází k výrazným výkyvům hladiny cukru ve vaší krvi, nedostavují se odpolední propady energie a měl by vám také vydržet déle i pocit sytosti. Váš organismus bude díky tomu lépe pálit tuky a vy budete hubnout.
Značky
Objem

Kostní vývar je zpět v pohodlné a snadno použitelné formě (dříve pod názvem Pure)....

Certifikovaný Bragg Organic Raw jablečný ocet je nefiltrovaný, nevařený,...

Fermentovaná vitální houba pro podporu soustředění, kognitivních funkcí a obecně...

Nejprodávanější produkt značky Planet Paleo - horká čokoláda vás nenechává chladnou a...

Vyroben ze vzácné prastaré mono odrůdy oliv Kolovi, rostoucí v odlehlých horách na...

Kurkuma je nazývána „králem bylinek“ a je oceňována zejména díky jejím protizánětlivým...