Pomozte nám vyprázdnit sklad a zachránit produkty s blížícím se nebo již prošlým datem min. trvanlivosti. Ikdyž u produktu uvidíte toto datum, vězte, že produkt je stále vhodný ke konzumaci či k použití. Každý týden produkty otevíráme a testujeme, abychom si byli jisti, že jsou v pořádku. Proč to děláme? Protože nesnášíme zbytečné plýtvání a konzum. Klikněte SLEVY a VÝPRODEJ.

60% čokoláda - Madagascar vanilka Sleva: min. dat. trvanlivosti 12/2022 - 45 g

Tato unikátní bean to bar čokoláda se 60% obsahem kakaa, provoněná delikátní vanilkou z Madagaskaru, je speciální také díky tomu, že je obohacena o MCT, čistou C8 kyselinu oktanovou z kokosu a kolagenový komplex - opravdový biohacking mls.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Možnosti doručení
229 Kč / ks 5 089 Kč / 1 kg
60% čokoláda - Madagascar vanilka Sleva: min. dat. trvanlivosti 12/2022 - 45 g

Vanilka z Madagaskaru, oblast Sava

Vanilka, která provoňuje a ochucuje tuto čokoládu belgické značky Incacao, je odrůdy Planifolia, pochází konkrétně ze severovýchodní části madagaskarského regionu Sava. Geografické místo pěstování, podnebí i okolo rostoucí plodiny mají významný vliv na výslednou chuť vanilky. V chuti této madagaskarské vanilky tak můžete cítit tóny exotických květin.

Kromě toho se může tato vanilka pochlubit označením „Bourbonská vanilka“. Tento pojem je specifický pro vanilku pěstovanou v oblastech Indického oceánu a konkrétně na Madagaskaru, Komorách, Seychelách, Réunionu a Mauriciu. Toto označení pochází ze jména francouzských králů, kteří vládli v letech 1589 až 1789 a poté v letech 1815 až 1848. Tito králové přejmenovali ostrov Réunion na Bourbon. Bourbonská vanilka z Madagaskaru má unikátní vůni i chuť.

Je ceněna pro své kakaové a ovocné tóny, které jsou výsledkem dlouhého fermentačního procesu v dřevěných truhlách. Tento několikaměsíční proces napomáhá koncentraci chutě i vůně a promění vanilku v naprosto luxusní koření. V průběhu fermentace jsou vanilkové lusky pod pečlivým dohledem. Kontroluje se nejen stupeň fermentace, ale taktéž jsou průběžně vyřazovány i všechny nekvalitní lusky. V regionu Sava žijí farmáři, kteří mají s pěstováním, sklízením a fermentací vanilky mnohogenerační zkušenosti. Za ty jsou oceněni spravedlivým příjmem, který významně přispívá k jejich živobytí.

Profil čokolády Vanille Madagaskar

  • Tóny, které v ní můžete cítit: květinové, exotické a další, viz obrázek níže.
  • Čokoláda je unikátní díky tomu, že je obohacena o MCT, čistou C8 kyselinu oktanovou z kokosu a kolagenový komplex.
  • C8 je ze všech MCT kyselin biologicky nejdostupnější pro tvorbu ketonů v játrech a dodává tělu extra podporu.
  • Čokoláda neobsahuje žádný rafinovaný cukr ani mléko. Je doslazená kombinací přírodních sladidel inositol, erythritol, ribose, thaumatin (katemfe ovoce).
  • Má nízký glykemický index, a je vhodná pro diabetiky i pro keto a low carb dietu.
  • Po rozbalení si z druhé strany obalu můžete přečíst více podrobností o původu a výrobě této unikátní čokolády.
  • Značka Incacao je charakteristická tím, že v sobě spojuje vysokou gastronomii spolu s nejnovějšími potravinářskými technologiemi a funkčními potravinami.
 Origine-Vanille-Madagascar 34
 
 

Přečtěte si více k tématu

Úvod do biohackingu

Jak si připravit tu nejlepší horkou čokoládu

Objevte low carb aneb více energie, méně cukru

Vegetariánská a veganská strava

Co si s sebou sbalit na túru?

Vylepšete své cvičení správnými a účinnými doplňky

Doplňkové parametry

Kategorie: Potraviny
Výrobce: Inca’valley
Země původu: Belgie a Madagaskar
Vhodné pro: Bez lepku-Lactose Free-Soy Free-GMO Free-Vegan-Low Carb-Keto-Těhotné-Kojící
Proč koupit: Jedinečné luxusní čokolády s příběhem. Opravdové zaměření na podporu farmářů v nejchudších oblastech světa. Nádherné obaly a dokonalá chuť.
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Vincent BulteelPříběh belgické značky Incacao začal už v roce 1996, kdy její zakladatel, Vincent Bulteel, na obligátní otázku třídního učitele: “čím chcete být, až budete velcí”, odpověděl, že chce být cukrářem. Tento sen mu vydržel až do 12 let, kdy se rozhodl jít na cukrářskou školu Ter Groene Poorte v Bruggách v Belgii. Už v pouhých 15 letech pak Vincent pracoval v několika cukrářských obchodech v jeho rodném městě Oostende. Po dokončení vysoké školy strávil nějakou dobu cestováním, prací a získáváním zkušeností v různých zemích. Spolupracoval s celou řadou cukrářství a učil se také od celé řady cukrářských mistrů. Na konci této práce a školení získal Vincent titul ‚Compagnon Du Devoir‘. Aby jej získal, musel vytvořit mistrovské dílo/chef d’oeuvre, a uspěl. Ze 100 studentů, kteří toto školení zahájili, jej dokončili pouze čtyři z nich.

Po skončení vlastních studií začal pracovat jako učitel na plný úvazek ve francouzském Bordeaux, v The Companions. Svým studentům kromě hodin cukrářství také radil, jak optimalizovat svůj výkon například pomocí meditací, “power naps” apod., k dispozici užitečné nástroje ke zlepšení jejich výkonu. Nepřestával přemýšlet nad tím, jak zlepšit svět a pomáhat lide, a stal se certifikovaným poradcem pro výživu a zdraví. Uvědomil si, že produkty, které do té doby vyráběl, jsou plné glukózy a fruktózy, které vedou akorát ke zvýšení inzulinu, a rozhodl se je pojmout jinak.

V roce 2018 se proto rozhodl založit vlastní značku - Incacao. Incacao není jen tak obyčejná značka. Její zakladatel ji považuje za kmen, domov pro osobní rozvoj a příjemný způsob, jak se vzdělávat. Je to místo, kde zaměstnanci neustále rostou, kde se vzájemně propojují a kde se stírá hranice mezi prací a zábavou.

Podobné produkty

60%  čokoláda obohacena o tahitskou vanilku, MCT a kolagen - Tahiti, Tahaa
231 Kč bez DPH
259 Kč

Tato unikátní bean to bar čokoláda se 60% obsahem kakaa, provoněná pravou vanilkou z...

IC-OVT45
60%  čokoláda s vanilkou z Papua Nová Guinea, MCT a kolagenem - Sepik
88 Kč bez DPH
99 Kč
229 Kč (–56 %)

Tato speciální bean to bar Incacao čokoláda s 60% obsahem kakaa, provoněná ojedinělou...

IC-OVPNG45
70%  čokoláda obohacena o MCT a kolagen - Venezuela, Rio Caribe
106 Kč bez DPH
119 Kč
219 Kč (–45 %)

Tato čokoláda je unikátní díky tomu, že je obohacena o MCT, čistou C8 kyselinu...

IC-DOV45
70%  čokoláda obohacena o MCT a kolagen - Madagaskar, Sambirano
204 Kč bez DPH
229 Kč

Tato čokoláda je unikátní díky tomu, že je obohacena o MCT, čistou C8 kyselinu...

IC-DOM45