Čokolády
Výrobci poctivé a luxusní fair trade čokolády dbají nejen na to, aby jejich dodavatelé (povětšinou drobní zemědělci) dostali spravedlivě zaplaceno, ale bedlivě také hlídají úroveň kvality čokolády. V naší nabídce tak samozřejmě můžete najít pouze vysokoprocentní čokolády se sníženým obsahem (low carb) nebo kompletně bez cukru. Mezi hořkými či čokoládami s rostlinným mlékem si vyberou nejen vegani, ale i alergici na laktózu. Cukráři zase budou mít radost z vysoce kvalitních čokolád na vaření.
Značky
Bio cukrářská hořká čokoláda vyrobená z toho nejkvalitnějšího a nejčerstvějšího Grand...
Vysoce kvalitní a luxusní, fine raw čokoláda potěší nejen všechny vitariány a vegany,...
Cukrářská hořká čokoláda vyrobená z toho nejkvalitnějšího a nejčerstvějšího Grand Cru...
Vysoce kvalitní a luxusní pikantní raw čokoláda potěší nejen všechny vyznavače raw...
Čokoládové pecky neboli kapky přímo od pěstitele na Madagaskaru, odeslány čerstvé a na...
Obsahuje přírodní mastné kyseliny, aminokyseliny, vitamíny skupiny B, minerály, enzymy,...
Luxusní bílá čokoláda z madagaskarského kakaového másla a kešu mléka je specificky...
Luxusní cukrářská mléčná čokoláda z těch nejkvalitnějších a nejčerstvějších bio...
Čokoládové pecky neboli kapky přímo od pěstitele na Madagaskaru, odeslány čerstvé a na...
Čokoládové pecky neboli kapky přímo od pěstitele na Madagaskaru, odeslány čerstvé a na...
Vysoce kvalitní, luxusní raw čokoláda potěší nejen všechny vitariány a vegany, ale také...
Luxusní bílá čokoláda z madagaskarského kakaového másla a kešu mléka je specificky...
Oblíbení výrobci čokolád
- Specialisty na fair trade čokoládu je značka Chocolat Madagascar. Jak název napovídá, značka pochází z Madagaskaru a vše od pěstování až po balení probíhá na ostrově. Pojem “fair trade” výroby tak povýšila na “raise trade”. Je to značka, která vyrábí tu nejkvalitnější čokoládu dle tradiční receptury již od roku 1941.
- Dalšími specialisty na čokolády jsou malý britští výrobci Tosier Chocolatemaker, kteří vyrábí pouze limitované mikro dávky tmavých čokolád. Zajímavostí je, že specificky praží pouze kakaové boby, které pochází z 5% nejlepších plantáží světa.
- Do třetice jsme zařadili belgickou tradici výroby čokolád se značkou Incacao, která má unikátní čokolády obohacené o kolagen a MCT olej. Výrobce nepoužívá žádný cukr, ale speciální sladidla, která jsou dobře stravitelná a mají nízký glykemický index.
Všechny čokolády v naší nabídce jsou vysoce luxusní, degustační a patří k tomu nejlepšímu, co lze na trhu najít. Rozmazlí chuťové buňky klasického milovníka čokolád, ale potěší také znalce čokolád, který si vychutná jemné rozdíly v chuti čokolády podle odrůd kakaových bobů či lokace jejich pěstování.