Chocolat Madagascar
Chocolat Madagascar je malá čokoládová manufaktura, která vyrábí své čokolády z těch nejkvalitnějších bio kakaových bobů přímo na Madagaskaru. Za chuť i kvalitu svých produktů sklidila již celou řadu ocenění v soutěžích po celém světě, jako je například absolutní vítězství v Golden Bean Award v letech 2017 a 2020 a Shining Bright Award 2020 nebo ve Finest Origin. Z jejich nabídky si vyberou vegani, milovníci vysokoprocentních čokolád i ti, kteří rádi mlsají čokolády bílé.
Značky

Tóny lesního ovoce, citrusů a rozinek se snoubí s Grand Cru de Sambirano kakaem, které...

Tóny banánů z kešu ořechů a červeného ovoce z kakaových bobů vytvářejí komplexní chuť s...

Tóny citrusů a svařeného vína se prolínají s oceněnými Grand Cru de Sambirano kakaovými...

Kakaové boby obalené v polevě z nejkvalitnější hořké čokolády udělají radost všem...

Čokoládové pecky přímo od pěstitele na Madagaskaru, odeslány čerstvé a na objednávku...

Raw čokoláda z nepražených kakaových bobů odrůdy Criollo-Trinitario-Forastero z farmy...

Čokoláda s pravými madagaskarskými kešu ořechy, chilli a černým pepřem je skvělá pro...

Čokoládové pecky přímo od pěstitele na Madagaskaru, odeslány čerstvé a na objednávku...

Čokoládové pecky přímo od pěstitele na Madagaskaru, odeslány čerstvé a na objednávku...

Luxusní čokoláda na vaření a přípravu cukrářských laskomin - 70% je zcela ideální pro...

Čokoládové pecky přímo od pěstitele na Madagaskaru, odeslány čerstvé a na objednávku...