Coconut dessert ala crème brûlée skvělý snack, dezertík nebo přísada do jogurtu, kaše, granoly - 150 g
Unikátní produkty
Dovážíme originální zahraniční výrobky, které lokální trh postrádá
Balíme rychle a ekologicky
Odesíláme do 24-48 hodin, vše v recyklovaných materiálech
Záruka kvality
Značky vybíráme srdcem a řídíme se heslem – raději méně, ale kvalitně
Doprava zdarma
Utraťte min. 4000 Kč a neplaťte poštovné do Balíkovny
Related products
Product detailed description
Ceylon Kokonati 's coconut jam tastes like a decadent crème brûlée dessert. But as a healthier and lighter version of it. It contains only two high-quality ingredients - dried coconut pulp from ripe, 45-day-old coconuts (56%) and coconut nectar (44%), which adds a naturally sweet taste.
Great as a sweet spread on pastries, as a filling and baking cream for desserts, let a spoonful melt into your morning porridge or enjoy this caramel-flavoured goodness on its own on a spoon.
Benefits of coconut:
- coconut palms grow in rich volcanic soil, which contributes to the high mineral content, especially iron, in coconuts. This means that your body can absorb up to 22% of the recommended daily dose of coconut milk.
- in addition to MCTs and minerals, it also contains antioxidants that help protect the body's cells from free radical damage.
The farmer behind the drying of coconuts
The particular coconut producer involved in the making of this incredible dessert has been in the business for three generations. He therefore has more than a century of experience, which has been passed down through the generations in his family.
It specializes in drying coconut without the use of intense heat, which preserves not only the highest possible content of active ingredients, but also the intense taste and aroma.
The nectar used to sweeten the jam is harvested using a traditional hand method - pickers climb to the top of a coconut palm tree, where they attach a clay pot to the flower to collect the nectar.
The nectar is harvested every 12 hours to keep it as fresh as possible. It is then left to reduce over a low heat.
Ceylon Kokonati uses only single origin, ethically harvested non GMO ingredients for their products. Their products are vegan, gluten-free, suitable for keto, paleo and raw diets. They do not contain any refined white sugar.
By buying them, you support traditional livelihoods and reduce your carbon footprint - because the products are produced and packaged right at the harvest site. Ceylon Kokonati strives for 100% zero waste production.
This product is internationally accredited by Control Union, certified organic (EU and USDA NOP), ISO and/or HACCP certified.
Ceylon Kokonati manufactures its products in a family-run sweatshop, pays fair prices to its suppliers and manufacturers, and incorporates generations of knowledge into its production processes. It uses only the highest quality ingredients. So you can be sure that you are getting premium quality at a premium price. By buying flour, you support the traditional livelihoods of villagers in the dry areas of Sri Lanka. This allows the villagers to benefit from their years of knowledge and expertise.
The sale of these products plays a vital role in employment and economic support for the village community. Ceylon Kokonati provides the children of its employees with school books and stationery for the entire school year.
Additional parameters
Category: | Food |
---|---|
Cover: | Glass |
Vhodné pro: | Keto-Paleo-GMO Free-Vegan-Bez lepku-Soy Free-Low Carb |
Země původu: | Srí Lanka |
Výrobce: | Ceylon Kokonati |
Proč koupit: | Wholefood ingredience, balena u zdroje, nikdy žádné příměsi, single-origin, GMO-free a vegan. |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!
Značka Ceilon Kokonati vznikla v roce 2013. V jejím sortimentu můžete najít řadu vysoce kvalitních a cenově dostupných produktů z kokosových ořechů, koření a tropického ovoce, vyráběných udržitelným způsobem.
Název značky odkazuje na zemi, kterou její zakladatelé považují za svůj domov Cejlon na Srí Lance, kde se také kokosy pro výrobu této kokosové řady produktů pěstují i zpracovávají. Cejlon, britská korunní kolonie v letech 1815-1948, je nyní známý jako Srí Lanka, ale zakladatelé značky mu raději říkají Cejlon, protože to rozhodně zní exotičtěji a "čistý Cejlon" je značka sama o sobě, připomínající svěží jedinečnou esenci čistého cejlonského čaje. “Kokonati” je zase maorský výraz pro kokos, takže naprosto nejvhodnější název značky těch nejkokosovatějších dobrot vůbec.
Značku Ceilon Kokonati vede manželský pár. Ženskou zakladatelskou polovičkou je paní Bûmika, což v sanskrtu znamená Paní Země. Její pradědeček byl jedním z průkopníků lisování kokosového oleje na Cejlonu, takže je již čtvrtou generací lisovače kokosového oleje. Mužská zakladatelská polovička, pan Mosqi, je zase původně pěstitelem čistého cejlonského čaje.
Ceilon Kokonati je stoprocentně vlastněna a provozována na Novém Zélandu. Sypké produkty od Kokonati používá několik etických značek, které vyrábějí čisté, ekologické potraviny a kosmetické výrobky. Prodejem výrobků Kokonati jsou podporovány venkovské komunity a tradiční způsoby obživy. Všechny jejich výrobky jsou eticky sklízeny a při jejich výrobě nevzniká téměř žádný odpad. Každá část kokosového ořechu je využita při výrobě jiného produktu. Výrobky Kokonati jsou jednosložkové, balené přímo u zdroje, nikdy nemíchané, jednodruhové, bez GMO a veganské.
Díky nadšení pro ekologické, regenerativní zemědělství, udržitelnost a kolektivní partnerství pocházejí výrobky Kokonati pouze z drobných farem a mlýnů ve venkovských vesnicích na Srí Lance. Každý výrobek Kokonati se vyrábí ve specializovaném mlýně, který produkuje pouze daný typ výrobku. Kvalita je tedy nejlepší, jaká může být, a každý krok výroby je podpořen zkušenostmi a znalostmi mnoha generací. Cejlon je požehnán množstvím zdravého, exotického ovoce, ořechů, bylin a koření.
Ceilon Kokonati se řídí zásadami vyváženého života - žij a nech žít.
Snaží se o to, aby vše zůstalo v ještě lepším stavu, než když to našli…